Kraljevica: Ugovori za gradnju dva ribarska broda za ruskog naručitelja

Bez autora
Sep 06 2010

Brodogradilište Kraljevica potpisalo je dva ugovora za gradnju ribarskih brodova s naručiteljima iz Rusije, a ukupna vrijednost tih ugovora je gotovo 44 milijuna eura. Ugovori su potpisani u subotu u Moskvi, a kako navode iz brodogradilišta jedan se ugovor odnosi na gradnju broda duljine 54 metra, vrijednosti 20,3 milijuna eura, a naručitelj je Murmansk regional Fleet. Drugi brod bit će duljine 64 metra i vrijednosti 23,6 milijuna eura, a naručitelj je Murmansk Trawl Fleet. Brodogradilište Kraljevica očekuje u narednih deset dana potpisivanje i dodatnih ugovora s ruskom kompanijom za gradnju još dva broda duljine 64 metra čime bi ukupna vrijednost posla gradnje ribarskih brodova za ruske kompanije dosegla više od 90 milijuna eura. Time se osigurava zaposlenost brodogradilišta do kraja 2012. godine.

Kraljevica: Ugovori za gradnju dva ribarska broda za ruskog naručiteljaBrodogradilište Kraljevica potpisalo je dva ugovora za gradnju ribarskih brodova s naručiteljima iz Rusije, a ukupna vrijednost tih ugovora je gotovo 44 milijuna eura, izvjestili su danas iz tog brodogradilišta.

Ugovori su potpisani u subotu u Moskvi, a kako navode iz brodogradilišta jedan se ugovor odnosi na gradnju broda duljine 54 metra, vrijednosti 20,3 milijuna eura, a naručitelj je Murmansk regional Fleet. Drugi brod bit će duljine 64 metra i vrijednosti 23,6 milijuna eura, a naručitelj je Murmansk Trawl Fleet.

Brodogradilište Kraljevica očekuje u narednih deset dana potpisivanje i dodatnih ugovora s ruskom kompanijom za gradnju još dva broda duljine 64 metra čime bi ukupna vrijednost posla gradnje ribarskih brodova za ruske kompanije dosegla više od 90 milijuna eura.

Time se osigurava zaposlenost brodogradilišta do kraja 2012. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik